Webdesign, seo, rybařina

Výdělek na Internetu

Vloženo 20.12.2009

Především záleží na tom, abyste měli chuť a odvahu něco dělat. Pro lenochy není ani Internet spásou. Je to prostředek pro tvořivé jedince.

Umíte-li dělat www stránky, pak máte další výhodu. Věnujme se tedy pro začátek této možnosti. Pro začátek vyrobte stránky o tom, co vás baví. Příkladem vám mohou být tyto stránky. Potom se můžete zaregistrovat na Google v programu Adsense nebo využít českých reklamních programů Etarget, BBText, Intext a kdo ví, jaké jiné ještě vzniknou. Potom, co se do těchto programů zaregistrujete, umístíte jejich kód na své stránky a můžete začít vydělávat.

Další možností jsou Affiliate programy. Jako příklad uvádím společnost Invia. Jsou vypláceny nejen provize za proklik, ale i následné provize z prodaných zájezdů. Doporučuji, jako velice zajímavý program. Do programu se můžete zaregistrovat kliknutím na ikonu pod tímto odstavcem.

allowScriptAccess="always"

Pokud neumíte (nebo nechcete) vytvořit internetové stránky, existují na Internetu možnosti i pro Vás. Mezi ně patří elektronické knihy. V tomto případě však platí, že musíte mít i o čem psát. Program pro elektronickou knihu si lze stáhnout na adrese EbookPro. A pak si sedněte k počítači a pište a pište.